SPORTBRILLEN BIJ DE BURCHT OPTIEK

Een van de belangrijkste onderdelen van je sportuitrusting is misschien wel de sportbril, maar tegelijkertijd is het een van de meest onderschatte onderdelen van de uitrusting. Wie graag fietst heeft logischerwijs veel sneller baat bij een superlichte fiets van hypermodern carbon. Maar hoeveel nut heeft een snelle fiets als je niet goed het wegoppervlak kan inschatten?


Een goede sportbril is meer dan alleen uiterlijk vertoon. Een sportbril draagt namelijk bij aan beter zicht en zorgt voor bescherming tegen wind en vreemde objecten (steentjes, beestjes, stof). Uiteraard is een multifunctionele sportbril een prettige gedachte. Je kunt deze immers gebruiken voor alle sporten die je beoefent in je vrije tijd. Maar wie zich serieus bezighoudt met een specifieke sport, is veel meer gebaat met een sportbril die voor die specifieke sport gemaakt is. Het verschil uit zich vooral in het glastype. Vaak wordt gedacht dat de kleur van het glas niet echt een functie heeft, behalve dat het er leuk uitziet. Bij sportbrillen ligt dat vaak anders. Elke sporter heeft andere kleureisen en zal baat hebben bij een geoptimaliseerd kleurprofiel in het brillenglas. Samen met Oakley leveren wij sportbrillen die ontwikkeld zijn met sporters. Dit betekent dat een bril voor wielrennen, de kleine details in het asfalt naar voren laat komen. Of dat een bril voor watersporters, hinderlijke schitteringen uit het wateroppervlak laat verdwijnen. Misschien is de golfbril een goed hulpmiddel bij het lezen van de green bij die ene lastige hole op de golfbaan? De sportbrillen van Oakley hebben verschillende glazen en optimalisaties voor heel veel verschillende sporten. Hoe dit precies werkt? In onze winkel in Breda, vertellen we je alles over de sportbrillen van Oakley. Je kunt de verschillende glazen ervaren en de brillen uitgebreid passen. We voorzien je daarbij van passend advies om te zorgen dat je je sport zo fijn mogelijk kunt beoefenen.

Misschien wel fijn om te weten: Een groot gedeelte van de sportbrillen van Oakley zijn ook op sterkte te maken. Om dat te kunnen doen, meten we je ogen op en laten we de glazen door Oakley zelf op sterkte slijpen. Zo ben je verzekerd van het beste zicht passend bij jouw sport. Zelfs met een leesgedeelte! Benieuwd? Bel voor een afspraak of stap binnen in de winkel in Breda. Altijd een grote collectie Oakley brillen op voorraad!

WIELRENNEN

Image
Image
Image
Image
Image

GOLF

Image
Image
Image
Image
Image

WELKE OAKLEY PAST BIJ JOU?

Maak een afspraak en pas alle Oakleys in onze winkel in Breda!

Neem contact op

EEN OVERVLOED AAN MOOIE BRILLEN

Iedereen is uniek. Je verdient een bril die jouw uitstraling complimenteert en elke dag opnieuw laat stralen. Laat je verrassen door het montuuradvies van onze specialisten en zeg vaarwel tegen die saaie bril.