Multifocale zachte lenzen

Scherp zien op alle afstanden

De leesbril kan terug in de bovenste lade van het bureau! Veel lensdragers merken dat op een bepaald moment het lezen minder wordt. Vaak gaat men dan experimenteren met kant-en-klare leesbrillen om het voor dichtbij draaglijker te maken. Het nadeel wat daaraan kleeft is dat de computer vaak moeilijk te zien is. Zo blijft men toch de bril op en af zetten, wat de hele kijkervaring weinig goeds doet.
Tegenwoordig kan dit in een zachte lens prima voor u gerealiseerd worden. Net als in een multifocaal brillenglas, kan er in een zachte lens ook een leesdeel geplaatst worden. Dit zorgt ervoor dat u op alle afstanden prettig scherp zult zien. Dit principe valt of staat uiteraard met een deskundige aanpassing van de contactlenzen. Onze contactlensspecialisten helpen u graag de stap naar multifocaal te zetten. Ook een keer multifocale zachte lenzen proberen? Neem contact op en maak een afspraak.

flexibel aan het werk

Zachte multifocale contactlenzen proberen?

Maak een afspraak bij onze lenzenspecialist of kom langs in de winkel!

Neem contact op

afspraak maken

U bent altijd van harte welkom om bij ons langs te komen. Het wordt aangeraden om een afspraak te maken, zodat u zeker weet dat u niet voor niets komt. Indien gewenst kunt u met het formulier uw gegevens achterlaten zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen.