Multifocale harde contactlenzen

Elke afstand scherp in beeld

U draagt al jaren harde contactlenzen en ineens wordt het lezen slechter. Het kan gebeuren. Sterker nog, de kans is groot dat het gaat gebeuren. U wilt wel lenzen blijven dragen, maar bent al jaren gewend aan het dragen van een harde contactlens. Geen zorgen, u hoeft niet naar een zachte maandlens. Tegenwoordig kunnen wij u met een harde contactlens ook helpen op de leesafstand. Met een multifocale harde contactlens, heeft u het zicht voor veraf dat vertrouwd is en als bonus de computerafstand en onderin een breed leesgebied. Het kan allemaal gemaakt in de lens die u gewend bent om te dragen.
Om te zorgen dat u zowel ver als dichtbij prettig kijkt, past onze contactlensspecialist samen met u de meest ideale lens aan. U geeft uw wensen aan en wij kunnen u helpen de juiste keuze te maken. Benieuwd of een multifocale harde contactlens ook voor u geschikt is? Neem dan contact op en maak een afspraak!

Lezen met een harde lens

MULTIFOCALE HARDE CONTACTLENZEN PROBEREN?

Maak een afspraak bij onze lenzenspecialist of kom langs in de winkel!

Neem contact op

afspraak maken

U bent altijd van harte welkom om bij ons langs te komen. Het wordt aangeraden om een afspraak te maken, zodat u zeker weet dat u niet voor niets komt. Indien gewenst kunt u met het formulier uw gegevens achterlaten zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen.