MAANDLENZEN

ELKE MAAND EEN NIEUWE LENS
Maandlenzen zijn lenzen die u een maand lang draagt en daarna weggooit. Als u slaapt heeft u de lenzen niet nodig en doet u deze dus uit. Voordat u ze weer in kunt doen, dient u de lenzen schoon te maken. Hiermee vermindert u de kans op infecties en de lens blijft dan ook langer helder en comfortabeler. Belangrijk is dus dat de combinatie van contactlens en vloeistof klopt en elkaar aanvult. Ons merkenportfolio voor de lenzen en vloeistoffen bestaat voornamelijk uit gerenommeerde merken van lensfabrikanten. Daarnaast kan onze lenzenspecialist u alles vertellen over de verschillende combinaties omtrent de verschillende lensmaterialen en vloeistoffen. Heeft u een leesbril nodig? U kunt dit tegenwoordig ook met een nieuw type lens ondervangen. Ook in de contactlenzen zijn multifocale oplossingen te verkrijgen. Benieuwd hoe dit werkt? Maak een afspraak bij onze contactlenspecialisten en laat u informeren.
LENS ZONDER GRENZEN
Image

MAANDLENZEN PROBEREN?

U draagt al maandlenzen vanaf 16,50 per maand! Neem contact op voor een afspraak en kom langs voor een aanpassing met onze lenzenspecialisten.

Neem contact op

AFSPRAAK MAKEN

Om iedereen even zorgvuldig van passend advies te kunnen voorzien, adviseren wij vooraf een afspraak in te plannen. U hoeft minder lang te wachten en wij kunnen u van gedegen advies voorzien.