Maandlenzen

Elke maand een schone lens

Maandlenzen zijn lenzen die u een maand lang draagt en daarna weggooit. Als u slaapt heeft u de lenzen niet nodig en doet u deze dus uit. Voordat u ze weer in kunt doen, dient u de lenzen schoon te maken. Hiermee vermindert u de kans op infecties en de lens blijft dan ook langer helder en comfortabeler. Belangrijk is dus dat de combinatie van contactlens en vloeistof klopt en elkaar aanvult.
Ons merkenportfolio voor de lenzen en vloeistoffen bestaat voornamelijk uit gerenommeerde merken van lensfabrikanten. Daarnaast kan onze lenzenspecialist u alles vertellen over de verschillende combinaties omtrent de verschillende lensmaterialen en vloeistoffen.
Heeft u een leesbril nodig? U kunt dit tegenwoordig ook met een nieuw type lens ondervangen. Ook in de contactlenzen zijn multifocale oplossingen te verkrijgen. Benieuwd hoe dit werkt? Maak een afspraak bij onze contactlenspecialisten en laat u informeren.

lens zonder grenzen

Maandlenzen proberen?

Maak een afspraak bij onze lenzenspecialist of kom langs in de winkel!

Neem contact op

afspraak maken

U bent altijd van harte welkom om bij ons langs te komen. Voor het aanpassen van contactlenzen, nemen wij uitgebreid de tijd en daarom is het belangrijk dat u een afspraak maakt. Zo weet u zeker dat onze contactlensspecialist voor u klaar staat wanneer u binnenloopt.