Daglenzen

Elke dag een nieuwe frisse lens.

Een daglens is misschien wel de prettigste zachte lens die bestaat. Waarom? Daglenzen zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk. U kunt ze indoen wanneer u wilt en wanneer u ze niet meer nodig heeft, doet u ze uit en gooit u ze weg. Makkelijker kan bijna niet! De kans op infecties is hierdoor ook kleiner. U hoeft de lens immers zelf niet schoon te houden. Omdat ze na gebruik weggegooid kunnen, zijn daglenzen ook uitermate geschikt om slechts een paar dagen per jaar, korte tijd te dragen. Bijvoorbeeld met sporten, zonnen of op vakantie.
Laat u niet remmen door de benodigde sterkte. Ook daglenzen zijn in een heel groot bereik te verkrijgen en zelfs met cilindersterkte of met een leesdeel. Benieuwd of daglenzen voor u geschikt zijn? Maak een afspraak via de knop hieronder.

ideaal voor sporters

Daglenzen proberen?

Maak een afspraak bij onze lenzenspecialist of kom langs in de winkel!

Neem contact op

afspraak maken

U bent altijd van harte welkom om bij ons langs te komen. Voor het aanpassen van contactlenzen, nemen wij uitgebreid de tijd en daarom is het belangrijk dat u een afspraak maakt. Zo weet u zeker dat onze contactlensspecialist voor u klaar staat wanneer u binnenloopt.