CONTACTLENZEN

Verantwoord lenzen dragen
Een contactlens is een stukje kunststof dat op het oog geplaatst wordt en daar een groot gedeelte van de dag doorbrengt. Omdat het zich rechtstreeks op het oog bevindt is het uiterst belangrijk dat hier zorgvuldig naar gekeken wordt. Onze contactlensspecialisten passen met u samen de contactlenzen aan en controleren daarbij de medische geschiktheid van de ogen om contactlenzen te kunnen dragen. Tijdens de eerste kennismaking kunt u direct ervaren hoe het is om een contactlens te dragen en kunt u daarna samen met onze contactlensspecialisten de verschillende lenstypen bekijken. Contactlenzen zijn voor heel veel mensen een zeer geschikte oplossing, zelfs wanneer u een cilindersterkte heeft of een multifocale oplossing – dus ver en lezen – zoekt. Nieuwsgierig of contactlenzen ook voor u tot de mogelijkheden behoort? Neem contact met ons op voor een afspraak!
GEEN BRIL 100% ZICHT
Image

ZACHTE LENZEN


DAGLENZEN
Image
MAANDLENZEN
Image
MULTIFOCALE LENZEN
Image

VOORDELIG ZACHTE LENZEN DRAGEN?

Je draagt zachte lenzen al vanaf 16,50 per maand inclusief vloeistof en controles! Meer weten? Maak een afspraak.

Maak een afspraak

VORMSTABIELE LENZEN


VERTE
Image
BIFOCAAL
Image

VERANTWOORD VORMSTABIELE LENZEN DRAGEN?

Voor het ultieme in afbeeldende kwaliteit en correctie van gecompliceerde afwijkingen, kiest u vormstabiele lenzen. Benieuwd of dit ook in uw geval mogelijk is? Maak een afspraak.

Maak een afspraak

EVEN GEEN BRIL OP JE NEUS

Hoe fijn is dat? Sporten zonder bril. Een avond weg en de bril hoeft niet in de weg te zitten. Tijd voor een ander gezicht?