Tom Davies


Klaar met het maken van compromissen? Tom Davies staat al jaren bekend als het merk dat prachtige maatwerk monturen kan leveren. Tom Davies is het belangrijkste merk van The House of Tom Davies. Voor sommige brildragers is het vinden van een montuur dat past in het gezicht. De maatvoering van brilmonturen is al jaren gebonden aan standaardmaten. Maar hoeveel mensen zijn er daadwerkelijk standaard? Gezichten zijn vaak asymmetrisch. Hierdoor kan het voorkomen dat een bril gemaakt met een standaardmaat, moeilijker past. Denk bijvoorbeeld aan iemand met hele brede neus, ogen die kort bij elkaar staan of juist een hele brede schedel. In al deze gevallen biedt Tom Davies de uitkomst. Samen met deze Londense brillenmaker, kunnen we brillen op maat leveren in verschillende materialen. U kunt de bril zelf samenstellen qua kleur en wij zullen met het opnemen van de maten een bril passend voor u laten maken. We hebben altijd een ruime collectie op voorraad voor heren en dames. Wanneer een bril u wel past, kunt u uiteraard ook prima uit de voeten met een Ready-to-Wear montuur. Tom Davies is ook de man waar Hollywoodproducenten bij uitkomen om monturen te ontwerpen voor filmkarakters. De monturen van Tom Davies zijn onder andere te zien geweest in The Matrix: Resurrections, Cruella en Batman V. Superman. Voor de brillen van Tom Davies wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige grondstoffen. Zo wordt er gebruik gemaakt van geëxtrudeerd acetaat en het beste titanium; beide uit Japan. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor luxe materialen als goud, zilver en buffelhoorn. Vooral buffelhoorn is een heel prettig materiaal om mee te werken, omdat het hypo-allergeen is. Wilt u meer informatie over het maatwerk dat we leveren met Tom Davies? Kijk dan op het speciale maatwerk gedeelte van onze website: Bril op Maat

Passend comfort

Wie op zoek is naar een prachtig ontworpen bril met uitstekende pasvorm, komt al snel uit bij Tom Davies. Deze brillen zijn bijna allemaal lichtgewicht en zijn een resultaat van jarenlang optimalisatie van de pasvorm. De kunststof brillen hebben unieke kleurcombinaties, die - indien gewenst - ook nog naar hartenlust aan te passen zijn.

Tijdloos comfort

Bent u meer van de fijnere, minder opvallende brillen? Ook dan kunt u kiezen voor een montuur van Tom Davies. De titanium monturen van Tom Davies zijn ontworpen met oog voor detail en hebben een uitstekend draagcomfort. Daarnaast zijn de monturen in verschillende frisse kleuren beschikbaar. U kunt dan heel subtiel spelen met kleur in uw gezicht.