Ray-Ban


Ray-Ban is wellicht het meest bekende brillenmerk ter wereld. Vrijwel iedereen kent de klassieke pilotenbril, waarmee Tom Cruise schitterde in Top Gun. Nog altijd is Ray-Ban een van de grootste en populairste merken wereldwijd, met een divers aanbod aan moderne klassiekers (Aviator, Clubmaster, Round Metal, The General), aangevuld met een steeds veranderende modecollectie, is het lastig om geen leuke bril te vinden! Ray-Ban brillen staan al jaren bekend om de goede prijs/kwaliteitsverhouding en hebben de harten van veel brillendragers al gestolen. Als premium partner van Ray-Ban beschikken we over een uitgebreide en up-to-date collectie brillen en zonnebrillen voor heren & dames. Voor brildragers hebben we de samenwerking met Ray-Ban verstevigd, door alleen de Authentieke Ray-Ban glazen te gebruiken voor brillen op sterkte.

Helder & Zon - een compleet pakket

Veel mensen weten nog steeds niet dat Ray-Ban ook al jaren brillen maakt met heldere glazen. Ray-Ban is al lang niet meer alleen een zonnebrillenmerk. De brillen van Ray-Ban zijn verkrijgbaar voor kids, tieners en volwassenen en zijn verkrijgbaar vanaf € 195,- inclusief glas, met Authentieke Ray-Ban glazen.

Ken je klassiekers

De klassiekers. Bij Ray-Ban heten deze brillen niet zonder reden “ICONS”. Deze brillen zijn verworden tot iconen doordat ze een prominente plek hebben ingenomen in de brillengeschiedenis. Audrey Hepburn en James Dean, hebben de Wayfarer naar grote hoogtes getild. Robert DeNiro droeg een Caravan in Taxi Driver en met Tom Cruise kwam de Aviator weer terug in het luchtruim waar de bril thuishoort. Onze Ray-Ban collectie is altijd up-to-date met monturen voor kids, tieners en volwassenen. Een Ray-Ban zonnebril is er vanaf €109,-. Ray-Ban brillen op sterkte, zijn er vanaf €249,- met Authentieke Ray-Ban glazen.