KOMONO


KOMONO brengt innovatie en eigentijds design naar de wereld van accessoires. Met een eigen stijl en verrassend kleurgebruik, veroverde KOMONO de wereld. Hoewel KOMONO Japans klinkt (het betekent Kleine Dingen of accessoires in het Japans), is KOMONO gesticht door Vlamingen Anton Janssens en Raf Maes. Met de wortels diep in de Antwerpse modewereld, die bekend staat om zijn uitgesproken, bijna radicale uitspattingen, is het duidelijk waar de avant-garde stijl bij KOMONO vandaan komt. Het merk staat vooral bekend om het betaalbaar maken van deze uitgesproken stijl, in zowel horloges als brillen en zonnebrillen. Sinds de lancering van de optische collectie van KOMONO is het merk een vaste waarde in onze winkel. Je vindt bij ons zowel de optische collectie als de zonnebrillen van KOMONO in Breda. KOMONO is altijd scherp geprijsd, vanaf € 99,- voor het montuur.

Fashion op z'n Antwerps

De optische collectie van KOMONO bestaat uit metalen en kunststof monturen die geschikt zijn voor vrijwel alle soorten glazen. Met een instapprijs vanaf € 99,- zijn de brillen van KOMONO bedoeld voor iedere portemonnee. Van een aantal modellen zijn ook “Slim” varianten beschikbaar, waardoor de collectie beschikbaar is voor zowel tieners als volwassenen.

Lekker zonnebaden

In de zonnebrillen van KOMONO zie je duidelijk dat er lijnen zijn naar de Antwerpse modewereld. De ontwerpers maken gebruik van verschillende stijlen, zodat er voor iedereen een passende zonnebril tussen zit. Ben je meer voor een chunky cateye? Of liever iets voorzichtiger met een ronde metalen bril? Het kan allemaal en met de UV-A en UV-B beschermende glazen, heb je ook nog eens de optimale bescherming op je neus! Zonnebrillen van KOMONO zijn er vanaf € 99,-

Hoe Spaans wil je het hebben?

Wil je de collectie van KOMONO eens komen bekijken? Je bent altijd van harte welkom. Als je ook je ogen wilt laten meten, raden we je aan vooraf een afspraak in te plannen. Klik hieronder op de knop:

Afspraak Maken