ETNIA BARCELONA


Made in Spain with love. Etnia Barcelona ontstond in 2001. Het merk werd gesticht door David Pellicer, wiens opa in de vijftiger jaren een fabriek begon in Spanje voor het maken van brillen. David vond dat het tijd was voor meer kleur in de brilmode, aangezien brillen tot die tijd vooral bruin en zwart waren. Hij wilde een merk waar mensen zich mee konden identificeren door middel van kleur en kunst. Zo ontstond Etnia Barcelona. Al drie generaties lang is kwaliteit ontzettend belangrijk bij Etnia Barcelona. Door de productie in eigen beheer, is er van A tot Z controle over de kwaliteit van de brillen. Daarnaast werkt Etnia Barcelona uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen op de markt, zoals met de minerale glazen van Barberini. Sinds ons begin in 2015 is Etnia Barcelona een van de vaste waarden in de winkel. De eigentijdse monturen zijn van hoge kwaliteit en bieden uitstekend draagcomfort in een collectie die geschikt is voor jong en oud. Behalve de prachtige collectie voor brillen op sterkte, hebben we ook de zonnebrillen van Etnia Barcelona.

Color & Function

Etnia Barcelona en gekleurde monturen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van bijzondere schaakbordpatronen, tot fluorescerende zonnebrillen; Etnia Barcelona doet het allemaal. Natuurlijk zijn er ook minder kleurrijke monturen beschikbaar, voor wie nog niet toe is aan heel veel kleur. De Etnia Barcelona collectie is behoorlijk groot voor zowel dames en heren.

HD Zicht in de volle zon

HD Vision met echt mineraal glas van Barberini, gecombineerd met prachtig handgemaakte monturen van Etnia Barcelona. De zonnebrillen van Etnia Barcelona zitten ontzettend prettig en zijn goed af te stellen, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de bril in de weg zit tijdens je favoriete activiteiten. Voor wie eens met een andere bril gezien wil worden; Etnia Barcelona.

Hoe Spaans wil je het hebben?

Wij hebben altijd een groot deel van de collectie op voorraad van Etnia Barcelona in onze winkel in Breda. Zowel de Etnia Originals, als de Etnia Vintage monturen zijn altijd voorradig. Benieuwd of deze brillen jou ook zo goed zullen staan? Kom gezellig passen en laat je verrassen door dit prachtige merk uit Spanje.

Neem contact op