BBIG - Eyewear for Kids


We besteden allemaal behoorlijk wat tijd aan ons uiterlijk. Natuurlijk willen we dat ook voor onze kinderen. Onze kinderen worden meer en meer aangekleed om er hip en vooral verzorgd uit te zien. Maar wat als ze een bril nodig hebben? Een bril kan tegenwoordig volledig gestyled worden, passend bij het kind en de stijl van het kind. De tijd dat een bril een ‘moetje’ was, is allang niet meer! Met BBIG hebben we een collectie die alleen voor kinderen is. Met brillen waar papa en mama ook jaloers op zullen zijn. De tijd dat kinderen een bril met hun favoriete tekenfilmfiguur kregen vanuit het ziekenfonds is voorbij. Je ziet bij BBIG bijvoorbeeld modellen die afgeleid zijn van de brilmode voor volwassenen. Stoere, grove kinderbrillen in verschillende kleuren, maar ook dunrandige metalen monturen in diverse (edel)metaalkleuren; bij BBIG doen ze hun uiterste best om de modebewuste kids van nu te kunnen helpen. Een kinderbril moet natuurlijk stevig zijn. De kunststof brillen van BBIG zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Maar stel je hebt een ongelukje met je bril, is dit vaak iets wat heel goed gerepareerd kan worden, of zelfs volledig onder de garantie valt van dit merk.

De kinderbrillen van BBIG zijn altijd extra aantrekkelijk geprijsd, via ons kinderbrillenpakket. Alle brillen van BBIG zijn er vanaf € 189,- inclusief standaard glazen (1.5) met basis ontspiegeling. Dunnere glazen bij hogere sterktes zijn er al vanaf € 25,- extra. Meer weten over onze acties voor kids? Kijk dan op onze speciale kinderbrillenpagina: Klik hier.

Bold for Bold kids

De kunststof modellen van BBIG zijn er vaak in verschillende maten. Anders dan bij kleding is de beste maat voor een kinderbril, afhankelijk van de maat van de neus, afstand tussen de ogen en de breedte van het hoofd zelf. Voor kids is er dus niet een standaard maat S, M of L. Onze opticiens helpen je bij het bepalen van de juiste maat voor jouw kids.

Twinning is Winning

Brillen voor volwassenen zijn door de jaren heen steeds dunner en eleganter geworden. Logisch dus dat dit voor kinderbrillen ook gebeurt. De metalen kinderbrillen van BBIG zijn een uitkomst voor de kinderen met speciale wensen bij het afstellen van de bril. Voor jongere kinderen die nog geen volgroeid neusbeen hebben, kan een bril met neuspads een betere keuze zijn. Deze kunnen we namelijk makkelijker, maar ook beter afstellen. De metalen brillen van BBIG zijn er in verschillende kleuren en maten.