Alain Mikli

Correction et distinction depuis 35 ans

Dit van oorsprong Franse brilmerk is opgericht door Alain Miklitarian. Toen de jonge Fransman de opleiding tot opticien had afgerond, besloot hij snel korte metten te maken met de eenheidsworst in de optiek. Zijn visie op brillen (of: protheses voor bijna blinden, zoals hij ze als tiener noemde) uitte hij door sieraden voor de ogen te gaan maken. Snel had hij een eigen boetiek en inmiddels maakt hij circa 400 protypes per jaar.
Het merk Alain Mikli staat vooral bekend om de bijzondere vormen, maar vooral ook de unieke kleuren en prints. De kunststoffen gebruikt in de monturen worden zelf ontworpen en bedacht door Mikli. Door de bijzondere vormen en kleuren zijn de brillen van Alain Mikli erg gewild bij beroemdheden. Onder andere Kanye West, Bono en Stevie Wonder hebben in het verleden brillen gedragen van Alain Mikli.
 

Bijzonder uniek

Brillen van Alain Mikli passen?

Maak een afspraak of kom langs in de winkel!

Neem contact op

afspraak maken

U bent altijd van harte welkom om bij ons langs te komen. Het wordt aangeraden om een afspraak te maken, zodat u zeker weet dat u niet voor niets komt. Indien gewenst kunt u met het formulier uw gegevens achterlaten zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen.