BRIL OP MAAT

Moeite met het vinden van die ene bril die perfect past in uw gezicht? De bril die qua kleur precies uitstraalt wie u bent? De bril die lichtgewicht is en daardoor super comfortabel is? Vaak lukt het om een bril te vinden die qua kleur goed is, maar die dan qua vorm of qua maat net niet goed is. Hoe mooi zou het zijn als die perfecte bril gewoon voor u gemaakt kan worden?

Als u brildragend bent, weet u ongetwijfeld hoe moeilijk het kan zijn om een bril te vinden die perfect voldoet aan al uw verwachtingen. U stapt binnen bij de opticien en u ziet tal van brillen die stuk voor stuk allemaal iets leuks hebben, maar net dat ene missen. Er ligt een bril in de perfecte kleur, maar die niet lekker zit en een bril die heerlijk draagt, maar in een veel te donkere kleur. Of u heeft een bril die heerlijk zit, met de perfecte kleur, maar in een vorm die totaal niet bij u past. Normaal gesproken moet u vervolgens kiezen voor de bril die dan nog het meest voldoet. Maar nu niet meer; bij De Burcht Optiek kiest u voor een bril die perfect voldoet aan uw eisen. Of dat nu qua kleur, vorm of maat is. U kiest voor de mooiste aanvulling in uw gezicht.

Samen met onze maatwerkspecialisten naar de perfecte bril voor uw gezicht.


Samen met het engelse brillenmerk tom davies, bieden wij u een service aan die nog steeds uniek is binnen de optiek. Bij geen enkel ander merk kunt u deze mate van individueel maatwerk krijgen in een brilmontuur. Het belangrijkste van dit alles is goede begeleiding van onze maatwerkspecialisten. Wanneer u een bril op maat wenst aan te schaffen, gaan we samen met u kijken naar alle mogelijkheden. In de winkel hebben wij een ruim assortiment aan “ready-to-wear” brillen uit de collectie van Tom Davies. Deze brillen dienen eigenlijk als een soort mal. Deze “mallen” gebruiken wij om de pasvorm te bepalen, maar ook om de kleur in het gezicht beter in te kunnen schatten. Wij zullen adviseren en uw nieuwe bril inmeten, maar u bent zelf uiteraard ook volop betrokken bij het ontwerpen van uw nieuwe bril. U kiest zelf uw mal, de kleuren en wij doen de rest. Als wij zien dat de mal bijvoorbeeld net te klein is, of net te groot is, zorgen wij ervoor dat de maat vervolgens perfect in het gezicht komt te passen.


DE BRILLEN OP MAAT VAN TOM DAVIES ZIJN VERKRIJGBAAR IN DRIE MATERIALEN


Image
Image
Image

Klik op het materiaal van uw keuze voor meer informatie..