ALLPOETS


Sustainable eyewear, tot kunst verheven. Poëten zijn mensen die hun stem verheffen, om verandering teweeg te brengen. Een poëet is rebels. Wij zijn in zekere zin allemaal poëten. Het merk ALLPOETS wil de grootste verandering teweegbrengen in het brillenlandschap. Alle monturen zijn ISCC gecertificeerd en zijn gemaakt van biologisch en gerecycled natuurlijk acetaat. Een materiaal dat zijn gemaakt wordt uit natuurlijke grondstoffen als hout, katoen en gerecyclede materialen. ALLPOETS is het eerste merk dat werkt met hoge kwaliteit CRT (Carbon Renewed Technology) acetaat. De monturen zijn er voor iedereen, jong en oud. De monturen zijn er voor jongvolwassenen en volwassenen, en zijn bovendien beschikbaar in verschillende maten. We hebben van ALLPOETS zowel trendy monturen en zonnebrillen, die elk seizoen weer met de mode mee veranderen. De monturen van ALLPOETS zijn beschikbaar vanaf 129,- en zijn inclusief glazen beschikbaar vanaf 229,-.

Duurzame en betaalbare monturen

De brillen van ALLPOETS zijn beschikbaar in (gerecycled) bio-acetaat en metaal. De collectie is voor zowel heren als dames en verkrijgbaar in diverse maten. De monturen zijn er al vanaf 129,-!

Fashionable de zon verslaan!

De zonnebrillen van ALLPOETS zijn beschikbaar in (gerecycled) bio-acetaat en metaal. Deze stoere collectie zonnebrillen is er voor heren en dames en kunnen bijna allemaal worden voorzien van zonneglazen op sterkte. De glazen beschermen tegen UV-A en UV-B straling. Alle zonnebrillen zijn er vanaf 119,-!

Begin vandaag nog met veranderen.

Draag bij aan verandering, door te kiezen voor sustainable eyewear van ALLPOETS. Maak een afspraak voor een oogmeting, of kom eerst gezellig even passen.

Neem contact op