Wintersale bij De Burcht Optiek

Het is weer zover! Onze jaarlijkse Wintersale staat voor de deur. Om plek te maken voor de nieuwe collecties, gaat de bezem weer flink door de collectie heen. Tijdens onze sale koopt u al een montuur vanaf €50,-! Een complete bril met multifocale glazen van Varilux is dan al verkrijgbaar vanaf €549,- of €25,- per maand! Zo begint het jaar wel heel scherp. De sale begint op dinsdag 13 december en loopt tot en met 14 januari.

Tijdens de sale zult u monturen van onze merkencollecties kopen, tegen hoge kortingen. Het precieze aanbod zal pas vanaf het moment dat de sale begint duidelijk zijn. Onder andere de merken Komono, Scotch & Soda, Etnia Barcelona, Anne et Valentin en Céline zijn verkrijgbaar. Uiteraard is er ook al volop nieuwe collectie in de winkel. De nieuwe collectie monturen zijn helaas uitgesloten van kortingsacties. Wel hebben we een scherp aanbod met onze glasprijzen. Natuurlijk bent u van harte welkom om gezellig te komen passen en het scherpe aanbod te komen bekijken.

Nieuw bij De Burcht Optiek: Gespreid betalen met NeyezPay!

Vanaf deze maand is het mogelijk om uw brilaankoop gespreid te betalen, met een brilabonnement van Neyezpay. Dit abonnement duurt twee jaar en hiermee kunt u de bril gespreid betalen over een periode van twee jaar. Het abonnement is af te sluiten voor alle brillen op sterkte en bijbehorende accessoires. De prijs van het abonnement bepaalt u zelf, door bijvoorbeeld te kiezen voor een montuur uit de sale te combineren met glazen van Varilux. Hiermee heeft u zelf uw maandbedrag in de hand. Betalen gaat automatisch en wordt gedaan door onze partners bij Neyezpay. Meer weten? Kom gezellig langs in de winkel!