Corona-maatregelen bij uw Opticien

[UPDATE] 15-12-2020: Als opticien zijn wij aangemerkt als essentieel beroep; wij zullen dus gedurende de lockdown t/m 19 januari geopend zijn volgens reguliere openingstijden. De maatregelen in de winkel zoals hieronder, blijven echter wel gelden en worden nog stricter nageleefd. Wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking.

De Corona-maatregelen zijn overal om ons heen en dus ook bij uw opticien. In ons beroep komen wij op veel verschillende manieren in aanraking met heel veel mensen. Dit kunnen wij alleen op een verantwoorde manier doen als wij (en u als bezoeker aan onze winkel) ons aan een aantal richtlijnen houden.

  • Wij werken gedurende deze periode uitsluitend op afspraak. De belangrijkste reden om op afspraak te werken, is om zoveel mogelijk de drukte in de winkel te reguleren. Als opticien weten we vooraf ongeveer hoeveel tijd we nodig zullen hebben en wij maken op basis van de geplande afspraken een inschatting voor wat betreft de drukte in de winkel. Zo zijn er niet onnodig te veel mensen in de winkel.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht. Zoals in alle publiekelijk toegankelijke ruimtes, bent u ook in onze winkel verplicht een mondmasker te dragen. Tijdens het passen van brillen en het uitvoeren van een oogmeting worden er uitzonderingen gemaakt.
  • Bij het maken van een afspraak en bij binnenkomst in de winkel, stellen wij u een aantal vragen over uw gezondheid. Wanneer u last heeft van verkoudheidsklachten, koorts of benauwdheid vragen wij u om uw afspraak te verplaatsen en opnieuw in te plannen wanneer u klachtenvrij bent.
  • U wordt verzocht om zoveel als mogelijk alleen naar de winkel te komen. Voor het uitzoeken van een nieuwe bril mag u maximaal 1 ander iemand meebrengen.
  • Draagt u contactlenzen vanuit ons contactlensabonnement, dan kunt u uw bestelling plaatsen en eventueel gratis thuis laten bezorgen. Zo hoeft u niet alleen voor de contactlenzen naar het winkelcentrum te komen. Bestel wel op tijd, want door de kerstdrukte bij de post kan het zijn dat bestellingen vertraagd raken.

Klik hier om naar onze contactpagina te gaan voor het maken van een afspraak. Let op: Wij adviseren om zoveel mogelijk telefonisch uw afspraken in te plannen. Dit werkt voor u en voor ons het meest efficiënt op dit moment.