Gratis polischeck op de verjaardag van Winkelcentrum De Burcht

Er wordt op dit moment nog hard gewerkt aan het uiterlijk van het winkelcentrum. Desondanks is het toch tijd voor een feestje. Op 31 oktober viert winkelcentrum De Burcht het 1-jarig bestaan in huidige vorm!
Bijna elke dag horen we van passanten hoe mooi het winkelcentrum opgeknapt is en dat is ook zeker waar! Wij hebben als nieuwkomer niet heel veel meegekregen van de verbouwingen in het prille begin, maar het resultaat mag er zeker zijn.
Hoewel men nog niet helemaal klaar is met verbouwen, gaan we toch alvast iets vieren. Namelijk het 1-jarig bestaan van het winkelcentrum. De winkeliersvereniging heeft een aantal leuke activiteiten gepland, waaronder een leuk spel om kans te maken op tal van leuke prijzen. Daarnaast leek het ons leuk om die dag eens iets anders te doen. Op 31 oktober 2015, zullen wij u voor u een gratis polischeck uitvoeren!
Als opticien kunnen wij namelijk zien of u nog recht heeft op een vergoeding op bril of contactlenzen. Het is verstandig dit te doen voor het einde van het jaar, of zelfs voordat u overstapt naar een andere zorgverzekeraar.
Op 31 oktober bent u van harte welkom voor een kop koffie (of thee) en om gratis uw verzekeringspolis te checken! U hoeft hier alleen uw verzekeringspasje voor mee te nemen.